خانه / مطالب داغ تفریحی / طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ماسووا

  • گوشت گردن دو کیلوگرم
  • ماست یک کیلوگرم
  • نخود ۵۰۰ گرم
  • شوید و شنبلیله روی هم ۲۰۰ گرم
  • برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه
  • سیر سه حبه
  • نمک به میزان لازم
طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

طرز تهیه ماسووا

در خوزستان به شنبلیله (حلبه) می گویند و یکی از سبزی های مخصوص خوزستانی ها محسوب میشود. اول نخود از قبل خیس کرده را همراه با گوشت پخته به برنج اضافه می کنیم تا بپزد. پس از پخت مانند حلیم خوب می کوبیم. سپس شوید و شنبلیله خرد شده را اضافه می کنیم. ماست را نیز افزوده و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. سپس سیر و پیاز داغ را به غذا اضافه می کنیم تا با همان حرارت جا بیفتد می توانیم این غذا را با نان سرو کنیم.

نکات تکمیلی درمورد ماسووا

ماسووا جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
ماسووا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

—————————————————————-
سایت تفریحی سرگرمی پرنیا،مطالب جالب،اخبار حوادث،همسرداری،عکس بازیگران

نوشته طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی پرنیا |مطالب جالب,زیبا |همسرداری,زندگی |عکس. پدیدار شد.


لینک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

چگونه کسی که عاشقش بودیم را برای همیشه فراموش کنیم؟

چگونه کسی که عاشقش بودیم را برای همیشه فراموش کنیم؟   چگونه کسیکه عاشقش بودیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *